وبلاگ رسمی تارنما

اخبار و اطلاع رسانی رسمی تارنما

۹ مطلب در تیر ۱۳۹۲ ثبت شده است

تعمیر کامپیوترتان را به ما بسپارید!

تعمیر کامپیوترتان را به ما بسپارید!

شاید برای شما این اتفاق افتاده که کامپیوترتان خراب شود. در این شرایط چه می کنید؟ آیا آن را به تعمیرگاه برده یا خودتان دست بکار می شوید و آن را تعمیر می کنید. در این مقاله قصد داریم به برخی از کارهایی که می توانید بدون هیچ خرجی انجام دهید و جلوی مشکلات احتمالی یا از دست رفتن کامپیوترتان را بگیرید، اشاره کنیم :

 

1- گوگل هوشمند خود باشید!

اگر هنگام کار با کامپیوتر خود با پیام ها و کدهای خاصی روبه رو می شوید که از آن سر در نمی آورید، در این مرحله گوگل می تواند بزرگترین کمک کننده به شما باشد، البته اینکه تنها در این جست وجوگر گزینه هایی مانند: (کامپیوتر من کند کار می کند) را جست وجو کنید، هیچ فایده ای برای شما نخواهد داشت. بهترین گزینه این است تا جایی که می توانید ایرادات را با جزئیات در کنار هم و از طریق یک به یکدیگر متصل کنید. همچنین زمانی که به دنبال یک عبارت خاص هستید و می خواهید زودتر به جواب برسید، بهتر است جمله های خود را در میان بگذارید.

 

2- بهره گیری از برنامه بازیابی

یکی از قابلیت های مفید سیستم عامل windows برنامه بازیابی سیستم یا System Restore است. این برنامه به شما امکان می دهد تا تغییرات اخیر ریجستری، سخت افزاری و نرم افرازی کامپیوتر را به یک زمان مشخص در قبل بازگردانید. اگر نگران تاثیر این کار روی فایل های شخصی خود هستید که در این مدت زمان مشخص روی کامپیوتر خود داشته اید، باید بگوییم استفاده از این امکان هیچ تغییری روی این فایل ها ایجاد نمی کند. این بخش در Control Panel کامپیوترشما است.

 

3- خرید خنک کننده

اگر کامپیوتر شما به صورت تصادفی قفل می کند و این در حالی است که در ظاهر هیچ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری هم وجود ندارد، شاید این شرایط به دلیل گرم شدن بیش از حد دستگاه کامپیوتر باشد. بهترین گزینه این است که از یک فن یا خنک کننده استفاده کنید. این دستگاه به تهویه حرارتی لپ تاپ یا کامپیوتر شما کمک می کند.

 

4- به روز بودن آنتی ویروس

یکی از مسائل و مشکلات عمده در کامپیوترها وجو ویروس های متعدد و جدید است. پس بهترین کار برای کاهش این موجودات استفاده از یک آنتی ویروس استاندارد و به روز نگه داشتن آن است. همچنین بهتر است اسکنرهای این آنتی ویروس روشن باشد تا به صورت مرتب به کنترل سیستم کامپیوتر شما بپردازد. برای محکم کاری بیشتر بد نیست در کنار یک آنتی ویروس از اپلیکیشن ها یا نرم افزارهایی نظیر Spybot Search & Destroy استفاده کنید. این اپلیکیشنها بهترین گزینه برای کار کنار آنتی ویروس کامپیوترشما است.

 

5- غیر فعال کردن نرم افزار های غیرضروری

اگر طی گذر زمان کارایی و سرعت دستگاه شما پایین آمده، می تواند به دلیل نصب برنامه ها و نرم افزارهایی باشد که روز به روز هم به تعداد آنها اضافه می کنیم. شاید شما متوجه نباشید اما اغلب در پس زمینه کامپیوتر شما مشغول فعالیت هستند. تصور کنید فعالیت همه اینها با هم تا چه حد می تواند سرعت دستگاه شما را کم کند. بنابراین بهتر است به روی taskbar خود راست کلیک کنید و گزینه Task Manager را انتخاب کنید. این بخش میزان استفاده واقعی از رم و پردازنده شما توسط نرم افزارها و برنامه هایی را که روی کامپیوترتان دارید نشان می دهد. اگر در میان این لیست برنامه ای را می بینید که برایتان ناآشنا است یا اجرای آن برایتان ضرورتی ندارد بهتر است آن را غیر فعال کنید. این کار کمک بزرگی به افزایش سرعت کامپیوتر یا لپ تاپ شما می کند.

 

6- بازیابی فایل ها

در بسیاری از مواقع ممکن است با یک اشتباه سهوی یک فایل را از روی دستگاه کمپیوترمان پاک کنیم یا خود ویندوز آن فایل را پاک کند. در این شرایط باید تمرکز خود را حفظ کنید و نگران نباشید چرا که در بعضی مواقع آن فایل نابود نشده است، بلکه ویندوز به سادگی تنها ارجاع به آن را از سیستم آدرس دهی خود حذف کرده و آن بخش از دیسک را به عنوان فضای خالی علامت گذاری کرده است. در صورتی که با دستکاری بی موقع و بی مورد شما هنوز آن فضا با فایل دیگری جایگزین و رونویسی نشده باشد، ممکن است شما قادر به بازیابی فایل هایتان باشید. نرم افزار Recuva یکی از بهترین و قدرتمندترین ابزارهای رایگان بازیابی فایل ها در ویندوز است، البته به شرطی که به درستی از آن استفاده کنید.

 

7- بالا نیامدن ویندوز

سیستم عامل ویندوز از چندین سیستم بازیابی کاربردی از جمله Safe Mode بهره می برد که هنگام بالا نیامدن دستگاه کامپیوتری خود می توانید از آن کمک بگیرید. درصورت بروز این مشکل در ابتدا کلید f8 را بزنید و از منوی بوت گزینه Last Known Good Configuration را انتخاب کنید تا ویندوز سعی کند تنظیماتی را که آخرین بار به درستی طبق آنها کار می کرده، بازیابی کرده و بالا بیاید. از سوی دیگر اگر این راه جواب نداد، می توانید ابزارهای جانبی غیر ضروری را از سیستم خود جدا کنید. گاهی اوقات یک ابزار که به درستی پیکربندی نشده یا تنظیمات درستی ندارد، می تواند باعث هنگ کردن ویندوز طی فرآیند بالا آمدن شوند.

 

8- به گزینه های کم هزینه فکر کنید

اگر کامپیوتر یا لپ تاپ شما به طور کلی روشن نمی شود و مشکل هم از پریزهای برق نیست، بهتر است نگاهی هم به کابل برق دستگاه یا شارژ باتری بیندازید. در واقع قبل از اینکه امید خود را از دست بدهید و به دنبال جایگزین کردن بخش های مهم و هزینه بری همچون پاور باشید، بهتر است با کمترین هزینه کابل های برق و باتری ها را کنترل و در صورت نیاز تعویض کنید.

 

9- امتحان کارکرد از طریق کامپیوترهای دیگر

اگر موس، کیبورد، پرینتر، دوربین، پورت های usb و... دیگر تجهیزات سخت افزاری هنگام اتصال به کامپیوتر یا لپ تاپ شما به درستی کار نمی کند برای اینکه مطمئن شوید اشکال از دستگاه شماست یا این تجیهزات سخت افزاری بهتر است آنها را از طریق کامپیوتر دیگر نیز امتحان کنید. استفاده از یک کامپیوتر دیگر برای تست موس، دوربین یا پرینتر خراب تان می تواند شما را از صحت عملکرد کامپیوترتان و وجود خرابی در ابزار جانبی مطمئن کند. اگر با این آزمون ها مشکل برطرف شد، لطفا به جای سرزنش دوربین یا موس بیچاره، به دنبال حل مشکل کامپیوترتان باشید.

 

 

10- بازگشت به درایواهای قدیمی

گاهی اوقات ویندوز و ابزارهای جانبی بدون سوال از شما درایورهای جدید را نصب می کنند که این کار با گذشت زمان سبب ایجاد مشکل در دستگاه کامپیوترمی شود. برای حل این مشکل و بازگشت به نسخه قبلی درایور، از طریق کنترل پنل ویندوز به بخش Hardware and Sound بروید و از طریق این بخش قسمت Device Manager را انتخاب کنید. با این کار پنجره ای پیش روی شما باز می شود. در لیست موجود این پنجره روی سخت افزاری که با علامت سوال یا تعجب زرد مشخص شده راست کلیک کنید. گزینه Properties را انتخاب کرده و در پنجره باز شده به تب Driver بروید. اکنون می توانید با کلیک روی دکمه Roll Back Driver به درایور قدیمی برگردید.

 

11- نصب درایورهای جدید!

گاهی اوقات نصب جدیدترین درایورها می تواند خیلی از مشکلات شما با کامپیوترتان را حل کند. برای این کار کافی است سری به سایت کارخانه سازنده زده و جدیدترین درایورها و Firmware ها را برای ابزار مورد نظرتان دانلود و نصب کنید. با این کار فایل های آسیب دیده یا مشکل دار قبلی هم جایگزین خواهند شد، آخرین باگ ها درست شده و با این کار ابزارهای تان بهبود پیدا می کند.

 

12- مشکل نمایشگر را حل کنید!

مشکلات مربوط به نمایشگر معمولا به دلیل ایراد در کارت گرافیک، خود مانیتور یا کابل رابط رخ می دهند. اگر امکانش فراهم است از یک کابل جداگانه استفاده کنید یا اینکه سراغ گرافیک آن بروید. این گونه قطعا متوجه می شوید که کدام یک از حلقه های این زنجیره دچار نقص هستند. اگر مشکل از مانیتور باشد، متاسفانه هیچ راهی به جز مراجعه به گارانتی، تعمیرکار یا خرید یک مانیتور جدید باقی نخواهد ماند.

 

13- خودتان دست بکار شوید!

ضرورتی ندارد که حتما یک متخصص سخت افزار کامپیوتری باشید تا بتوانید نگاهی به درون کیس کامپیوترتان بیندازید، اما قبل از هر کاری در قدم اول مطمئن شوید بدنتان به زمین متصل است و الکتریسیته ساکن ندارد. همچنین کامپیوتر را نیز از برق بکشید. پس از باز کردن آن به دنبال اتصالات و پیچ های قطع شده یا شُل شده باشید. همچنین هرجا میزان زیادی گرد و خاک جمع شده، با دقت آن محل را تمیز کنید. برای این کار پیشنهاد می کنیم از یک قوطی هوای فشرده استفاده کنید. باز کردن لپ تاپ ها ممکن است بسیار مشکل تر باشد، اما در برخی مدل ها دستیابی به رم و هارد دیسک بسیار آسان است، بنابراین می توانید چک کنید تا اتصال آنها مشکلی نداشته باشد. احتمالا در سایت کارخانه سازنده و دفاتر راهنمای آنها کمک های بیشتری را هم می توانید پیدا کنید.

 

14- نسخه پشتیبان تهیه کنید!

گاهی اوقات اگر نکات گفته شده را انجام دهید، ممکن است به نتیجه نرسید. در واقع باید با این واقعیت تلخ کنار بیایید که هارد دیسک یا کل سیستم تان به کلی نابود شده است. پس رعایت این نکته کاملا ضروری است که نسخه های بک آپ یا پشتیبانی از اطلاعات و فایل های مهم تان داشته باشید و آنها را در جای مطمئنی نگه داری کنید.

 

15- حل مشکلات اینترنتی!

بسیاری از ما در کنار برخی از مشکلات سخت افزاری با مشکلات متعددی هنگام اتصال به اینترنت نیز مواجه هستیم. برای حل این مشکلات در قدم اول ببینید آیا با دستگاه های کامپیوتری دیگر نیز امکان اتصال به اینترنت وجود دارد یا خیر. بهتر است لپ تاپ را مستقیما توسط کابل به روتر وصل کنید و برنامه درونی تست روتر را اجرا کنید. شرکت خدمات دهنده اینترنتتان (ISP) هم احتمالا در زمینه این ایرادها ورزیده و خبره است. اگر تنها یک کامپیوتر است که نمی تواند به اینترنت وصل شود، پس احتمالا مشکل از تنظیمات آن یا کارت شبکه اش است.

 

16- reset کردن

شاید توجه به این نکته کمی خنده دار به نظر برسد، اما در بسیاری از مواقع کارایی دارد. مودم یا روتر را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه خاموش کنید و اجازه دهید ارتباطتان با شرکت از ابتدا بازسازی شود. آنگاه دوباره آن را روشن کنید. برای نتیجه بهتر، بد نیست کامپیوتر تان را هم ری استارت کرده و دوباره سعی کنید به اینترنت وصل شوید.

 

17- تعویض مرورگرتان

استفاده از یک مرورگر دیگر، بهترین راه است تا مطمئن شوید ایراد پیش آمده ربطی به مرورگر وفادار شما ندارد و از جایی دیگر آب می خورد. همچنین بد نیست بخش پلاگین و افزونه های مرورگرتان را نیز کنترل کنید.

 

 

18- کنترل کانکشن ها

 

یک راه دیگر این است که به بخش Network and Sharing Centre ویندوز بروید و اطمینان بیابید کامپیوتر شما برای اتصال به اینترنت از کانکشن صحیح استفاده می کند. برای مثال کانکشن روشن و پیش فرض باید وایرلس، یا اتصال کابلی باشد. در حالی که تمام این بخش ها باید خودشان به صورت خودکار پیکربندی و تنظیم شوند، برنامه های خرابکار یا ابزارهای امنیتی ممکن است آن را تغییر داده باشند. در این بخش همچنین یک ابزار رفع ایراد یا troubleshooter دارید که بسیار مفید و کاربردی است.

 

منبع: تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

چرا باید شما سایت داشته باشید!

چرا باید شما سایت داشته باشید!

با افزایش اینترنت و فضای مجازی و به دنبال آن افزایش صفحات وب، ما را به این فکر وا می دارد که علت نیاز به سایت چیست؟ چرا باید برای خود سایتی داشته باشیم؟

در این مقاله شما را با تعدادی از علت های نیازمندی به سایت آشنا خواهیم داد:

 

بی خوابی کشیدن وب سایت ها

 اکثر مردم در وب در هنگام شب که بسیاری از کسب و کارها بسته می باشند گشت و گذار می کنند و این هم عادی است چون یک وب سایت هیچ وقت در خواب و یا استراحت نمی باشد. یک وب سایت به کسب و کار یا سازمان شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روز 24 ساعت هر 7 روز هفته 356 روز سال باز باشد. داشتن یک وب سایت معادل داشتن یک کارمند مشغول به کار تمام ساعت حتی در تمام تعطیلات می باشد.

 

رقیبتان سایت دارد!

اگر شما در رقابت مستقیم با کسب و کار دیگری باشید و او یک وب سایت برای کسب و کار خود داشته باشد این یک مزیت روشن برای رقیب شما به حساب می رود. خصوصا اگر او به اندازه کافی برای وب سایت خود بازاریابی کرده باشد. یک وب سایت یک راه عالی برای رقابت در کسب و کار می باشد.

 

فقط آن را گوگل کنید

بیش از هر زمان دیگری مردم راه های سنتی قبل را برای پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز خود را تغییر داده اند و امروزه مردم اطلاعات خود را از طریق آنلاین بدست می آورند. کسب و کار شما هم باید از طریق آنلاین هم در اختیار مردم باشد.

 

اعتماد مشتری به شما

داشتن یک وب سایت اعتماد مشتری را به کسب و کار شما بهبود می بخشد و از کسب و کار شما یک شرکت محترم و معتبر خواهد ساخت. و تصویر کلی کسب و کار خود را به عموم مردم بهتر جلوه خواهد داد و به نوبه خود باعث افزایش اعتماد مشتریان خود نسبت به سازمان و یا کسب و کار شما خواهد بود.

 

درآمد بالا

کسب و کار کوچک آنلاین درآمد عالی دارد به گزارش (Small Business Administration ) کسب و کارهای کوچکی که دارای وب سایت باشند درآمدی به طور متوسط سالانه 1000000 دولار بیشتر از کسب و کارهای کوچکی که وب سایت نداشته باشند و در فروش آنلاین نیستند دارند. و این برابر 39% درآمد بیشتر می باشد.

 

همه اینترنت دارند

تقریبا 60 درصد ایرانی ها در ایران از اینترنت استفاده می کنند و در سراسر دنیا بیش از 1 میلیارد نفر از اینترنت استفاده می کنند داشتن یک وب سایت می تواند شهرت کسب و کار شما را بیش از آنکه شما تصور می کنید بیشتر کند و این خود یک امتیاز برای بدست آوردن درآمد بیشتر می باشد.

 

مشتری زیاد

وب سایت ایجاد مشتری برای کسب و کار خود را بیشتر می کنند طبق گزارش سازمان کسب و کار و کوچک 50% از فروش اینترنتی به مشتریان جدید می باشد. داشتن یک وب سایت به طور قابل توجه تعداد مشتریان شما را بیشتر می کند مهم نیست که چه خدمات و یا محصولاتی را شما ارائه می دهید.

 

وب سایت جهانیست

وب سایت فقط محلی و منطقه ای نیست بلکه جهانی می باشد اکثر کسب و کار کوچک تنها قادر به بازاریابی در شهر خود و یا محیط اطراف شهر خود می باشند با استفاده از وب سایت شما می توانید کالاهای خود را در سراسر ایران و حتی به کل دنیا عرضه کنید.

 

منبع: تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

پنج مرکز داده اصلی در دنیا!

پنج مرکز داده اصلی در دنیا!

جستجو در موتورهای جستجوگری همچون گوگل یا بینگ، قرار دادن یک تصویر یا نوشته در شبکه های اجتماعی یا آپلود کردن هر نوع محتوای دیجیتال دیگر در سرویس های میزبانی فایل به امری روزمره و عادی بدل شده است، اما آیا تاکنون از خود پرسیده اید که این حجم عظیم اطلاعات در کجا ذخیره می شود؟ انرژی مورد نیاز برای این کار از کجا تامین می شود؟ آیا محل نگهداری اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران از امنیت لازم برخودار است؟

حجم انبوه اطلاعاتی که هر لحظه توسط میلیاردها کاربر اینترنت تولید می شود، در سرورهایی در سراسر جهان قرار می گیرد. این سرورها در مراکز بزرگی که در اصطلاح «مراکز داده» نامیده می شود، قرار دارند. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به پنج مرکز داده اصلی در دنیا.

 

فیسبوک، پرینویل، ایالت اورگان

این مرکز نگهداری داده، اصلی ترین مرکز ذخیره اطلاعات شرکت فیسبوک است. انرژی مورد نیاز این مرکز از طریق انرژی خورشیدی تامین می شود و همین مساله سبب شده که به یکی از سبزترین و سازگارترین مراکز داده دنیا با محیط زیست و به صرفه ترین از نظر مصرف انرژی بدل شود. همچنین این مرکز از شیوه های جالب و اندکی متفاوت برای خنک کردن هزاران سرور خود بهره می برد.

در این سیستم که خیلی شبیه کولرهای آبی خودمان است، آب تصفیه شده هوا را مرطوب می کند، سپس این هوای مرطوب و خنک شده در میان ۱۸۰ هزار سرور مرکز بزرگ داده های فیسبوک به گردش درمی آید. به این ترتیب، دمای سرورها با کمترین میزان مصرف انرژی پایین نگه داشته می شود و این مرکز داده می تواند به ۹۰۰ میلیون کاربر خود در سراسر دنیا خدمت رسانی کند.

 

گوگل، کانسیل بلاف، ایالت آیوا

شرکت گوگل دارای شش مرکز داده اصلی در سراسر ایالات متحده است که همه آنها از طریق شبکه فیبرنوری به هم متصل هستند. این اتصال می تواند ۲۰۰ هزار بار سریع تر از اتصال معمولی خانگی عمل کند؛ هر جستجویی که روی سایت گوگل یا یوتیوب انجام می شود، به این مجموعه از سرورها هدایت می شود.

همچنین اطلاعات دو سایت ذکر شده حداقل روی دو عدد از این سرورها ذخیره می شود تا در صورت خرابی یکی از آنها، کاربر همچنان به اطلاعات خود دسترسی داشته باشد. جالب است بدانید نسخه سوم این اطلاعات نیز روی نوارهای دیجیتال ذخیره می شود!

 

واتسون آی.بی.ام، یورک تاون هایتز، ایالت نیویورک

سیستم هوش مصنوعی شرکت آی.بی.ام که پیچیده ترین و به روزترین سیستم هوش مصنوعی ساخت بشر است، واتسون نام دارد. واتسون به گونه ای طراحی شده که می تواند همانند انسان ها حرف بزند و پاسخ پرسش های افراد را به روشی منطقی بدهد.

ده مجموعه سرور که هر کدام ۷۵۰ سرور قدرتمند آی.بی.ام را در خود جای داده در کنار دو مجموعه بزرگ سرمایشی این سیستم، اطلاعات مورد نیاز واتسون را فراهم می آورند. حافظه ۱۶ ترابایتی مورد استفاده این هوش مصنوعی، مجموعه ای بسیار گسترده از اطلاعات لازم برای پاسخ به طیف گسترده ای از پرسش هایی که در ذهن دارید، فراهم می سازد.

آی.بی.ام قصد دارد قابلیت استفاده آنلاین از این سیستم پیشرفته هوش مصنوعی را در اختیار کاربران مختلف از سراسر دنیا قرار دهد.

 

انتریسکون، شرق لندن

این مرکز داده میزبان حجم انبوهی از اطلاعات سری و امنیتی شرکت های خصوصی است و همین موضوع سبب اتخاذ تدابیر بسیار شدید امنیتی توسط مسئولان این مرکز شده است. درهای این مرکز مجهز به حسگرهایی است که تنها به یک نفر اجازه ورود می دهد و در نتیجه فقط یک نفر می تواند در کل ساختمان سرور حضور داشته باشد. همچنین اگر صاحبان شرکت ها در امنیت اطلاعات خود در این مرکز تردید داشته باشند، می توانند از تیم امنیتی خود در بخشی که سرورهای آنها در آن قرار دارد، استفاده کنند. حتی امکاناتی برای خواب و گذراندن شب در کنار سرورها برای صاحبان اطلاعات آن وجود دارد!

 

مایکروسافت، دوبلین، جمهوری ایرلند

این مرکز داده اطلاعات مربوط به Windows LIVE و نیز Xbox اروپا و خاورمیانه را میزبان می کند. مساحت این مرکز داده بیش از سه هکتار است. همچنین ژنراتورهای این مجموعه توانایی تولید ۲۲ مگاوات برق اضطراری را دارد. جالب است بدانید فرآیند ۵/۲ میلیارد جستجوی ماهانه ای که در موتور جستجوی بینگ انجام می شود، توسط سرورهای این مرکز پردازش می شود.

 

منبع: تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

تفاوت وب سایت با وبلاگ!

تفاوت وب سایت با وبلاگ!

در این مقاله قصد داریم تا شما را با برخی از تفاوت ها، معایب  و مزایای وب سایت نسبت به وبلاگ آشنا کنیم.

 

وب سایت

وب سایت جایگاهی در اینترنت است که در آن می توان اطلاعاتی را در مورد سازمانها، شرکت ها و افراد بدست آورد. وب سایت پویایی است که متعلق به شخص یا اشخاصی است و در برگیرنده اطلاعاتی راجع به موضوع یا موضوعات گوناگون است.

 

وبلاگ

وبلاگ محلی است در وب که می توان یادداشت های خود را در آنجا جهت نمایش به عموم ثبت کرد. مهمترین مسئله این است که، تنها یادداشت را می توان در وبلاگ ذخیره کرد و در حقیقت تنها متن را.امروزه اینترنت راه دسترسی به دنیای مجازی است. برخی افراد از این دنیا برای معرفی خود یا خدمات خود استفاده می کنند. حال برای دسترسی به فضای برخی دارای وب سایت و برخی دارای وبلاگ هستند.

 

تفاوت وبلاگ با وب سایت

وبلاگ‌ها فعال تر از وب‌سایت‌ها هستند و تفاوت اصلی آنها در میزان روزآمدشدن است. برای ایجاد تغییرات در وبلاگ‌ها و به روز کردن آنها نیاز نیست که کدهای HTML را تغییر دهیم، در حالی که برای روزآمد کردن وب‌سایت‌ها تغییر این کدها و داشتن اطلاعاتی هر چند مقدماتی در این زمینه یکی از ضروریات است. بنابراین وبلاگ‌ها با سرعت و سهولت بیشتری نسبت به وب‌سایت‌ها به روز می‌شوند .

واحدی که برای وبلاگ‌ها به کار می بریم، پست است. ولی واحد سایت، صفحه. یک سایت ، وب مجموعه‌ای است از صفحات یا فایل های پیوند خورده به یکدیگر که از طریق وب جهان گستر در دسترس قرار می‌گیرد. وبلاگ مجموعه‌ای از پست هاست که بر عکس ترتیب تاریخی آورده می‌شوند، تا جدیدترین پست یا مدخل در بالای صفحه قرار گیرد و مدخل‌های قدیمی‌تر به تدریج پایین تر قرار می‌گیرند.

تفاوت دیگر در شکل گشت و گذاری است که وبلاگ و وب سایت می دهند. وبلاگ‌ها دارای یک قابلیت جذاب و قوی به نام تاریخ هستند که به پست ها چسبیده‌اند. در وبلاگ ها پست ها به صورت خودکار به ترتیب تاریخی مرتب می‌شوند. به این شیوه که مدخل های جدیدتر بالاتر قرار می‌گیرند و مدخل های قدیمی تر پائین تر قرار گرفته و به تدریج وارد آرشیو می‌شوند. برای جستجو در وبلاگ ها می‌توان به راحتی از طریق آرشیوهای تاریخی یا موضوعی اقدام نمود. در صورتی که در بسیاری موارد یک موتور جستجو برای جستجوی در سایت مورد نظر وجود دارد.

در وب سایت ها، مطالب جدیدی که به سایت اضافه می‌شوند بسته به نظر مدیر سایت در هر جایی از سایت می‌توانند قرار بگیرند و جدید بودن مطالب یک سایت را نیز از آخرین تاریخ روزآمدسازی سایت می‌توان به دست آورد.

 

معایب وبلاگ

  • وبلاگ‌ها نسبت به سایت غیررسمی و شخصی هستند.
  • ارتباط مستقیم با خوانندگان وبلاگ شما می تواند سخت و وقت گیر باشد.
  • ارسال مطالب به وبلاگ در زمان های مشخص.
  • وبلاگ ها دارای ترافیک بالاهستند.
  • سرویس وبلاگ ها با کندی مواجه است.
  • امکان آپلود وجود ندارد.
  • تعداد صفحات وبلاگ محدود است.
  • از نظر امنیت دارای ضریب پایینی می باشد.
  • در صفحات وبلاگ شاهد تبلیغات رایج هستیم.
  • مطالب وبلاگ ها آمیخته به عقاید و نظرهای شخصی است.

 

مزایای وب سایت

  • در دسترس بودن مشخصات کالا یا خدمات شما در اختیار بازدیدکنندگان.
  • وب سایت موجب افزایش اعتبار شما می شود.
  • امکان تبلیغ حرفه ای در سطح دنیا.
  • تبلیغ در وب سایت با محدودیت زمان و مکان نمی باشد.
  • تبلیغ در وب سایت دارای هزینه ی کم تری است.
  • گرفتن نظرات و انتقادات از سراسر دنیا جهت بهبود فعالیت ها.
  • سریع تر انجام دادن فعالیت ها.
  • هدایت مشتریان به سایت شما از طریق موتورهای جستجو در اینترنت.
  • بازدیدکنندگان و مشتریان شما، منحصر به یک منطقه یا شهر نخواهند بود.
  • کسب در آمد از تبلیغ برای دیگران.
  • آموزش تخصصی افراد در زمینه های مختلف.

 

منبع: تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

اعتبار سایتتان را بالا ببرید!

اعتبار سایتتان را بالا ببرید!

تا حالا به این موضوع دقت کرده اید که چه چیزی یا پارامترهایی به سایت شما اعتبار می بخشد؟ خیلی از افراد بعد از طراحی وب سایت خود آن را به حال خود رها کرده و هیچ کاری با آن ندارند و منتظرند که وب سایتشان بصورت خودکار برایشان اعتبار ببخشد!

 

حال یک سوال؟

در مقایسه با یک طراحی وب سایت اطلاع رسانی که گشت و گذار در آن آسان بوده و عموما دنبال کردن و پیگیری مطالب در آن لذت بخش می باشد ، شما به کدام طراحی وب سایت اعتماد می کنید؟ از کدام طراحی وب سایت دوباره بازدید می کنید؟

 

جواب سوال:

هرچه طراحی وب سایت شما در برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان موفق تر باشد به همان میزان اعتماد بازدید کنندگان طراحی وب سایت به شما بیشتر خواهد بود.

 

چند نکته را فراموش نکنید!

  • برای سایت خود از دامنه های مناسب و قدرتمند بهره بگیرید. این دامنه می تواند بخشی از کسب و کار اینترنتی شما را فراهم کند. برای ثبت دامنه به وب سایت HUB.Tar-Nama.com مراجعه کنید.
  • آدرس پست الکترونیکی شما تشکیل یافته از دامنه وبسایت تان باشد. مانند: info@tar-nama.com.
  • در بخش ارتباط با ما سایت خود کلیه اطلاعات ارتباطی با خود را قرار دهید مانند: شماره تلفن ، ساعت کار، آدرس پستی شرکت ، آدرس پست الکترونیک شرکت و آدرس پست الکترونیک شخصی خود.
  • لینکهای برقراری ارتباط را روی طراحی وب سایت خود قراردهید.
  • اگر سایت شما به گونه ای طراحی شده است که می توان از آن خرید آنلاین نمود می بایست وب سایت شما دارای سیستم خرید قابل اطمینانی باشد و مشتریان شما کاملا در این زمینه آگاه شوند.
  • مطالب و اطلاعات سایت خود را در مدت چند هفته 1 بار بروز رسانی نمائید.
  • امکان تماس شخصی را در طراحی وب سایت خود فراهم نمائید.
  • از جسته و گریخته بودن مطالب و تعداد صفحات پرهیز کنید.
  • مبنای طراحی خود را براساس  سلیقه بازدید کنندگانتان انتخاب نمائید.
  • صفحات طراحی وب سایت شما باید بسرعت  دانلود شوند.
  • در سایت خود این امکان را فراهم کنید تا بازدید کنندگان بتوانند در مورد سایت شما و بخش هایش نظر بدهند.
  • سعی کنید با وب سایت های دیگر تبادل اطلاعات کنید.
  • پشتیبانی از وب سایت را فراموش نکنید حتی اگر این وب سایت برای مشتریانتان باشد.

منبع: تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

ویژه: ارسال و دریافت پیامک با شماره اختصاصی 39 هزار تومان

شما می توانید با پرداخت 39000 تومان از طریق پرداخت آنلاین یا آفلاین وب سایت تارنما، صاحب یک پنل ارسال و دریافت پیامک از شرکت تارنما شوید. همچنین گروه تارنما یک شماره 14 رقمی اختصاصی در اختیار پنل مورد نظر قرار می دهد.

 

مشاهده امکانات پنل های تارنما


مشاهده آزمایشی سامانه پیام کوتاه تارنما

گروه تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

«تخفیف ویژه به مناسبت اعیاد شعبانیه»

«اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه امین»

ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه خدمت همه شما بزرگواران عزیز.

گروه فنی مهندسی تارنما  از تاریخ 2 تیرماه مصادف با ولادت امام زمان (عج) تا تاریخ 19 تیر 92 مصادف با 1 رمضان ، در نظر دارد به همه عزیزان 20 درصد تخفیف در خدمات خود هدیه بدهد.

کد تخفیف: 92SHABAN


التماس دعا


گروه تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

راه اندازی پورتال رسمی تارنما

پرتال رسمی تارنما راه اندازی شد.

توسط این پرتال شما می توانید بصورت حرفه ای هر گونه درخواست و سوال خود را از طریق این پرتال برای گروه تارنما ارسال نمایید.

شما عزیزان می توانید با ثبت نام در این پرتال، هرگونه سوال و درخواست خود را در قالب تیکت در اختیار گروه تارنما قرار دهید.

برای مشاهده این بخش بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

پرتال رسمی گروه فنی مهندسی تارنما

 

باتشکر

گروه تارنما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی

چند راه کار ساده در طراحی سایت ها!

چند راه کار ساده در طراحی سایت ها!
در دنیای مجازی، آنچه که برای یک سایت مهم است؛ داشتن محتوایی با پیوندهای داخلی و خارجی است. برای دست یابی به این هدف باید از روش هایی استفاده کرد تا وبسایت شما دارای لینک داخلی و خارجی زیاد و کارآمد شود. یکی از اهداف مدیران سایت داشتن رتبه خوب در بین سایر سایت ها است. برای دستیابی به این روش می بایست از روش های موثر استفاده کرد. سئو یا بهینه سازی یکی از همان روش ها یا بهتر است بگوییم ابزارهاست. خیلی از افراد خواهان این هستند که د یک بازه ی زمانی مشخص مثلا یک ماه یا کم تر، موقعیت سایتشان در بین 10 سایت اول گوگل باشد. نکته ی مهم در بهینه سازی سایت صبر و حوصله است. در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش های مد نظر ما دارای رتبه خوب و آمار بازدید بالا شوید. این مقاله دارای 10 نکته مهم در ایجاد سایت جدید است.

1- توجه به لینک های ورودی 

در نکته اول از شما خواهش می کنیم تا به لینک هایی که با شما پیوند برقرار می کنند دقت کنید. توجه شما باید به این باشد که این لینک ها توسط چه سایت هایی ایجاد شده است؟ شاید بپرسید که مگه نوع سایت هم  در دادان لینک مهم است؟ باید بگوییم بله. دقت کنید که با سایت هایی که دارای رتبه پایین هستند رابطه کمی داشته باشید. به تعداد لینک هایی که دامنه های متفاوتی همچون: .com-.co.uk و یا هرگونه دامنه دیگری هستند، به دقت توجه نمائید.

2- توجه به لینک های خروجی

علاوه بر دقت به نوع لینک های ورودی باید به لینک های خروجی هم دقت کنید. با نوآوری و توسعه صفحات وب خود و ایجاد مطالب مرتبط، سایت خود را به روز کرده و به لینک های به روز شده اجازه دهید. سعی کنید به منظور توسعه سایت خود با مجموعه ای ازلینک های متعادل، لینک شوید.

3- دوری از لینک های خراب

یکی از مباحث مهم سئو توجه به لین%:77/!های سایت خود است. استفاده از هرگونه لینکی که مدتها مورد استفاده قرار نگرفته، اجتناب نموده و آنرا از صفحه سایت خود حذف نمایید.

4- داشتن ارتباط درست

پیوند با لینک هایی که دقیقاً ارتباط مستقیم و واضحی با مطالب وب سایت شما دارند، بسیار مهم می باشد. موتورهای جستجو نیز مانند کاربران به این موضوع توجه خاصی دارند. در واقع وجود هرگونه پیوند بی ربط و نامرتبط در صفحه شما بسیار زیان آور می باشد.

5- توجه به لینک های داخلی

در سایت خود به لینکهای داخلی و میزان کاربر پسند بودن صفحات وب خود خوب فکر کنید. از لینک هایی استفاده کنید که برای رتبه بندی وب شما مفید باشند.

6- داشتن استراتژی در دسترسی به صفحات

در این بخش باید شما دارای استراتژی باشید.چرا؟ این به نفع شما است. سایت هایی که دارای صفحات زیاد هستند و برای دسترسی کاربران و بازدید کنندگان به آن صفحات هیچ استراتژی ندارند مطمئنا شکست خواهند خورد. در حد امکان استفاده از سایت و حرکت در صفحات آن را آسان نمایید. با این روش کاربران برای استفاده از وب شما تشویق شده و هنگامی که موتورهای جستجو لینک ها را اسکن می کنند، برای وب سایت شما سودمند خواهد بود. نقشه سایت راه درستی برای معرفی لینکهای داخلی و استفاده آسان از وب سایت و ایجاد دید کلی برای حرکت آسانتر در وب سایت می باشد. 

7- ایجاد لینک های جدید

برای کاربرد صحیح و مطابق با شرایط، جهت ساخت لینک به دقت فکر کنید. برای ساخت لینک از متنهای Anchor و دقیقاً هماهنگ آن استفاده نمایید. هر چند به یاد داشته باشید، استفاده بیش از حد کلمات کلیدی به همان بدی کمبود آن می باشد. با استفاده از شرایطی که می خواهید در رتبه بندی قرار بگیرید و خلاصه ای از موضوعات مطرح شده و استفاده از آنها در حد تعادل؛ رتبه وب شما توسط موتورهای جستجو تقویت خواهد شد.  بنابراین تعادل را رعایت کنید.

8- دوری از مخفی کاری

این خیلی برای رتبه سایت شما مضر است. این که بخواهید موتور جستجوگر را دور بزنید. نه او تشخیص خواهد داد. موتورهای جستجو به طور فزاینده ای متخصص در امر تشخیص" سیاه کاری " و یا تکنیکهای نابجا و بیهوده سئو می باشد. در حالی که این موارد ممکن است باعث جذب بازدید کننده و وسوسه آنها به بازدید از وب سایت شما و محبوبیت صفحات وب شما در شبکه گردد. توجه داشته باشید که استفاده از این تکنیکها و تحقق این امر، می تواند برای شما و وب سایت تان ایجاد مشکل نماید.

9- توجه به قدرت لینک های سایت های رقیبان

این کار کاملاً ‌قانونی بوده و برای شما سودمند خواهد بود و حداقل سطح جایگاه لینک ها و میدان فعالیتهای آنها را خواهید یافت.  برای این کار به سایت هایی مراجعه کنید که این خدمات را بصورت رایگان ارائه می کنند. برای مثال سایت www.seochat.com. به خاطر داشته باشید که آگاهی، قدرت می آفریند.


10- داشتن استراتژی

برای خود یک استراتژی قوی برای لینک دهی و پیوند به درون وب سایت خود داشته باشید. قبل از ایجاد پیوند، خوب بررسی کرده و از هر راه کار هوشمندانه ای که در اختیار دارید استفاده نمایید. 
بااین 10 روش امیدواریم در جایگاه سایت خود کمی تغییر ایجاد کنید. برای  مطالعه و آگاهی از دیگر روش های بهینه کردن سایت خود ره بخش مقاله های بهینه سازی تارنما بروید.

منبع: تارنما
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمد رضا براتی